Domo - Help Select




Salam Suma.... (^_-)

Sejak 2-3 ari nie borink yang melampau sedang melanda.. Cuti terlebih lama tktao la plak nak 
buat apa.. Jadi shaya  dengan rajinnya selongkar la apa yang ada lam tenet nie~ HaHa~

Usha punya usha, terjumpa la Instagram nie.. (org laen da berbulan maen). Jadi dah tktao nk
buat apa, jadi cek pn merajinkan lah diri aktifkan diri kat Instagram. Tgk2 dlm tuw punya 
lah ramai mmbe2 da aktifkan diri.. (slow btul shaya nie) HaHa




Kelmarin baru Sign Up Instagram nie. Jadi masih beginner lagi la.. Punya la payah nak letak
pix guna Pc, godek punya godek jumpa jugak cara kt dlm Encik Google.. Haikssss...

Maen seharian Instagram nie kelmarin, best la jugak.. Sebab simple, cepat dan pix yg kita
upload dlm tuw bole edit mcm2 design,theme..

Cuma 1 jex masalah.. Nk sembang ngan sapa pn tktao, follower pn tkdak.. HaHa~

Jadi shaya post panjang lebar nie sebenarnya nak prOmOte account shaya jex.. HiHi~

Jadi sape2 yang rajin tuw, follow la.. Search :  Andrea SaFz  ||| @safzxteria

Ataw bole pegy jex kt link niehttp://followgram.me/safzxteria/

Jadi itu sajalah setakat untuk hari ini.. Adios.. Assalamualaikum..


Tenkiu for reading.. :D








5 Responses so far.

  1. test jgn ta test.. haha~ jgn lupa follow skaly yerp..

  2. xila dot says:

    folo kalau dh ade la huhu

  3. http://gamesyork.blogspot.com/2013/06/serious-sam-3-bfe-free-full-version.html

Leave a Reply

.:[]My OH My[]:.

[]Kingdoms[]Advertisements[]